Je droomkeuken start met Neolith!

Je droomkeuken start met Neolith!

De keuken wordt steeds vaker een open, dynamische ruimte die overvloeit in andere ruimtes. Deze ruimte moet bovendien ook nog eens multifunctioneel zijn van studeren, werken, koken tot uitgebreid aperitieven. De keuken is echt een plek geworden om te leven!

Opdat je je helemaal thuis voelt in de keuken van je dromen, werk je best met elegante en makkelijk te onderhouden materialen zoals gesinterde steen van Neolith.

Wat is Neolith?

Neolith is het resultaat van een selectie hoogwaardige grondstoffen en hoogtechnologisch productieproces dat ‘Sinteren’ genoemd wordt. Dankzij deze elementen en talrijke grondige kwaliteitscontroles in de hele productieketen ontstaat een uiterst dun compact oppervlak in groot formaat en met buitengewone eigenschappen.

Buitengewone eigenschappen:
• Bestand tegen hoge temperaturen
• Bestand tegen krassen
• Gemakkelijk schoon te maken
• Bestand tegen UV stralen
• 100% natuurlijk
• 100% recycleerbaar

Neolith: minimalistisch, tijdloos en functioneel

Het Neolith gamma bestaat uit een brede waaier aan kleuren, texturen en prints. Hierdoor vind je vast en zeker een steen die past bij jouw droomkeuken. Het kleurenpalet is geïnspireerd op natuurelementen, zoals marmer, steen, metalen en hout, met kleuren van puur wit tot het diepste zwart.

Neolith

Maar dat is niet alles…Neolith is niet enkel geschikt voor je keuken maar kan ook dienen voor je badkamer, meubelfronten en zelfs vloerbekleding. Trek dus eenvoudig de stijl van je keuken door naar alle ruimtes voor een harmonieus geheel.

Wil je graag meer weten over Neolith? Bezoek dan één van onze lokale Cozino winkels of contacteer ons!

2 years ago

Ga langs bij een van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.