Fenix, praktisch en elegant materiaal voor in je keuken!

Fenix, praktisch en elegant materiaal voor in je keuken!

Slagen jij en je partner er op mysterieuze wijze in om steeds vlekken op de kastdeuren te maken of zijn handafdrukken van kleine kinderen die door het huis rennen dagelijkse kost? Dan is Fenix NTM een ideale keuze als materiaal voor je keuken.

Fenix NTM is een dunne toplaag die men met nanotechnologie op een kwaliteitsvolle vezelplaat aanbrengt, waardoor er handige materiaaleigenschappen voor in de keuken ontstaan. Het is heel onderhoudsvriendelijk: vingerafdrukken zie je gewoonweg niet, het perfecte materiaal voor frontpanelen en greeploze, tip-on deuren.

Je kan ook Fenix NTM voor je werkblad kiezen. Je hebt dan als voordeel dat je niet hoeft lopen stressen, wanneer je eens een (ondiepe) kras maakt. Hoewel men die kleine beschadigingen kan herstellen, raden we je toch aan om een snijplank te gebruiken bij het koken, want aan schrammen die volledig door de toplaag heen gaan is niets meer te veranderen.

Het materiaal heeft bovendien niet alleen functionele voordelen, ook op esthetisch vlak is het een hoogvlieger. Terwijl het fluweelzacht aanvoelt, creëert het een bijzondere matte en strakke uitstraling. Een interieurdesigner grijpt dus graag naar dit materiaal en vindt het heel interessant in combinatie met ander hout in fineer. Je kan Fenix NTM dan ook perfect op maat van jouw keuken en volledig klaar bestellen.

Meer weten over dit innovatieve materiaal? Kom langs in een Cozino punt in jouw buurt!

2 years ago

Ga langs bij een van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.