Brabantia keukenaccessoires

Deze set keukenaccessoires is gemaakt uit kunststof, ergonomisch en makkelijk afwasbaar. Maar door hun fraai design lijken het eerder stijlaccessoires.

Soeplepel Brabantia Cozino

Soeplepel

Met deze Brabantia Tasty+ soeplepel plus schraper serveer je je soep tot op de laatste druppel. Gebruik slechts één keukenhulpje voor serveren en schrapen en geschikt voor rechts- en linkshandigen.

Spaghettilepel Brabantia Cozino

Spaghettilepel 

Met de Brabantia Tasty+ spaghettilepel plus -maatje meet en serveer je de juiste hoeveelheid spaghetti. Tot op de sliert nauwkeurig.

 

Aardappelstamper Brabantia Cozino

Aardappelstamper

Laat je niet overweldigen door een overvloed aan keukengerei. Haal multitaskers in huis zoals deze Brabantia Tasty+ pureestamper plus lepel. Een keukenhulpje voor zowel fijnstampen als serveren. Verpletterend.

Spatel Brabantia Cozino

Spatel

Met deze Brabantia Tasty+ bakspaan plus snijrand draai, snij en serveer je moeiteloos eieren, vlees en ovengerechten. Bespaar ruimte in je keukenla met dit drie-in-een-keukenhulpje.

 

Grove Rasp Brabantia Cozino

Grove Rasp

Met de Brabantia Tasty+ rasp met beschermhoes heb je een grootse rasp. Het raspen van verse ingrediënten brengt de smaak sterker naar boven. 

 

Kurkentrekker Terracotta Pink Brabantia Cozino

Kurkentrekker

Over de wijn kunnen we niets beloven, maar deze Brabantia Tasty+ kurkentrekker geeft je in ieder geval geen kater. De kurkentrekker past op alle normale flessen en heeft een goede grip.

 

Garde Brabantia Cozino

Garde

Met deze Brabantia Tasty+ garde plus uitleklepel heb je een vergiet en garde in één. Mengen, kloppen en roeren met een snelle beweging van de pols.

 

Koop samen met